OFF Meeting Wavre
Responsive menu

20 minutes from Brussels

We focus on the quality of your experience

Meeting – Event – Hotel

Altitude OFF

Welkom bij Altitude OFF, een culinaire en sfeervolle Savoyaardse ervaring

Voor Bedrijven:

Altitude OFF biedt een exclusieve privatiseringsoptie, ideaal voor uw bedrijfsevenementen, vergaderingen en professionele vieringen. Met de huur van ons terras kunt u uw collega’s en partners een unieke sfeer bieden in het hart van Waver. Ons uitzonderlijke Savoyaardse buffet, met specialiteiten zoals tartiflette, royale raclette en eekhoorntjesbroodfondue, voegt een gastronomisch tintje toe aan uw professionele gelegenheden. Bied uw team een onvergetelijke ervaring in een warme en professionele omgeving.

Voor Particulieren:

Altitude OFF is ook een uitnodiging voor een unieke gastronomische ervaring voor particulieren. Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond verandert ons terras in een magische plek waar u kunt genieten van een uitzonderlijk Savoyaards buffet vanaf €35 per persoon. Of u nu de voorkeur geeft aan traditionele tartiflette, vegan opties, royale raclette of eekhoorntjesbroodfondue, we hebben heerlijke keuzes voor elke smaak. Reserveren is verplicht, want de plaatsen zijn beperkt. Boek nu voor een gastronomische en gezellige avond op altitude@off.be en ontdek een unieke ervaring in het hart van (OFF).

Informatie & menu

www.off.be/altitude

New business space in Wavre

Dedicated to meetings and events

Out of The office

Onze Ruimten

Al onze zalen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën
Over elke ruimte werd grondig nagedacht in het kader van het centrale thema van « OFF » : de natuur.
Alle kamers zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw wensen.

Vraag beschikbaarheid

Hotelkamers

Onze suites zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met modern comfort voor uw welzijn.
Bij ons verblijft u in ruime, gezellige en comfortabele kamers. Dat kan zowel voor één nacht als voor verscheidene weken. Ze beschikken allemaal over alle faciliteiten die u het gevoel geven van “thuis” te zijn en kijken uit over de schitterende groene omgeving.

Boek nu

Filosofie

We focus on the quality of your experience φ

“OFF” is een nieuwe locatie in Waver waar al wie zijn onderneming en professionele relaties op een andere manier wil beheren seminaries, vergaderingen of evenementen kan organiseren.

“OFF” stelt u alles ter beschikking om uw onderneming optimaal tevreden te stellen. De nieuwste technologieën, aangepast aan uw behoeften, maar ook en vooral een omgeving waarin uw bedrijf uw ideeën maximaal kunnen ontwikkelen: personeel dat zich volledig inzet voor uw onthaal en comfort, een uitzonderlijk rustige, natuurlijke en groene omgeving, een moestuin die borg staat voor gezonde en lokale gerechten. “OFF”, “Out off the Office” staat voor de belofte van een warm onthaal, gericht op waarden die de mens, de natuur en relaties respecteren. Your satisfaction is our job !

Onze Diensten

Een persoonlijke aandacht
Uw project is uniek en van bij het eerste contact houden we rekening met de specifieke aspecten ervan. Uw evenement wordt grondig onder de loep genomen, voorbereid en naar uw wensen aangepast om het succes ervan te garanderen en van uw verblijf bij OFF een onvergetelijke ervaring te maken.

Contacteer Ons

Evenementen, seminars, studiedag, teambuilding

Telefoon : +32 (0)2 895 79 04
E-mail : sales@offmeeting.be

Kamer reserveren en algemeen contact

Telefoon : +32 (0)2 793 01 93
E-mail : info@offmeeting.be

Chaussée de Bruxelles, 412 – 1300 Wavre, België