Dedicated to
meetings venues

Filosofie

“OFF” is een nieuwe locatie in Waver waar al wie zijn onderneming en professionele relaties op een andere manier wil beheren seminaries, vergaderingen of evenementen kan organiseren. Dit is een tijdperk van nieuwe ontwikkelingen en het management verandert. “OFF” is een plek die zich uitstekend leent voor dit nieuwe organisatiemodel, dat uw relaties betekenis, enthousiasme en authenticiteit verleent.

Het grootste gevaar in turbulente tijden is niet de turbulentie, maar blijven handelen volgens de logica van vroeger”.

Peter Drucker

“OFF” stelt u alles ter beschikking om uw onderneming optimaal tevreden te stellen. De nieuwste technologieën, aangepast aan uw behoeften, maar ook en vooral een omgeving waarin uw bedrijf uw ideeën maximaal kunnen ontwikkelen: personeel dat zich volledig inzet voor uw onthaal en comfort, een uitzonderlijk rustige, natuurlijke en groene omgeving, een moestuin die borg staat voor gezonde en lokale gerechten. “OFF”, “Out off the Office” staat voor de belofte van een warm onthaal, gericht op waarden die de mens, de natuur en relaties respecteren. Our job is your satisfaction.

Onze ruimten

Over elke ruimte werd grondig nagedacht in het kader van het centrale thema van ‘ OFF’: de natuur.
Bij het ontwerp van de ruimten werd speciale aandacht besteed aan de kleuren, die in elke ruimte een unieke sfeer creëren. Onze prioriteit is voldoen aan de behoeften van elke deelnemer: de zalen kunnen flexibel worden ingericht en aangepast aan uw wensen.
Het doel is de gebruikers te laten genieten van een evenwichtige combinatie van comfort, technologie en esthetische aspecten en ze het aangename gevoel te geven te werken en te evolueren in harmonie met de bijzondere sfeer van de seizoenen.

Zalen Kamers

dezdz

Onze diensten

Het OFF-team ontvangt u niet alleen warm en met een glimlach, maar heeft ook persoonlijke aandacht voor u. Uw project is uniek en van bij het eerste contact houden we rekening met de specifieke aspecten ervan. Uw evenement wordt grondig onder de loep genomen, voorbereid en naar uw wensen aangepast om het succes ervan te garanderen en van uw verblijf bij OFF een onvergetelijke ervaring te maken. Uw tevredenheid is daarbij onze enige leidraad!

Tijdwinst

De organisatie van elke vergadering wordt grondig geanalyseerd om uw tijdsgebruik en de kwaliteit van uw activiteit te optimaliseren.

Hotelkamers

Bij ons verblijft u in ruime, gezellige en comfortabele kamers. Dat kan zowel voor één nacht als voor verscheidene weken. Ze beschikken allemaal over alle faciliteiten die u het gevoel geven van “thuis” te zijn en kijken uit over de schitterende groene omgeving.

Licht

Dankzij de ligging en oriëntatie profiteert OFF met grote glaspartijen van heel veel zonlicht en dit zorgt voor een natuurlijk licht, het hele jaar door. Het restaurant van 400 m² biedt een prachtig uitzicht over de velden en de groene omgeving.

20 minuten van de luchthaven

Een ideale ligging, op slechts enkele kilometers van Zaventem en van het centrum van Brussel.

Dienstverlening op maat

Streekproducten, biologische, gezonde en uitstekend bereide gerechten, waaronder ook de grote klassieke bereidingen. De keuken van OFF voldoet met plezier aan elke specifiek vraag van onze klanten, van een eenvoudig, smakelijk broodje tot diverse gastronomische menu’s.

In het groen

Eindeloze velden, kamerplanten, interieurinrichting rond het thema natuur en bovendien een ludieke moestuin garanderen u een rustige en ontspannen sfeer bij al uw evenementen.

Onthaal en dienstverlening van topkwaliteit

Ons doel, de barometer van uw tevredenheid.

Contacteer ons

Neem contact op met Céline Fontaine voor meer informatie of voor een reservatie.

Brusselsesteenweg 412, 1300 Waver, België

Telefoon +32(0)27930193
E-Mail celine.fontaine@offmeeting.be